Wijzonol verf en beits - Geregeld24
Verf en verfproducten
Zo Geregeld
Verf en verfproducten
04/08/2023
2 min
0

Wijzonol

04/08/2023
2 min
0

Ontdek de wereld van Wijzonol: al meer dan 100 jaar de vertrouwde, Nederlandse verfspecialist! Kies voor kwaliteit, duurzaamheid en innovatie met het uitgebreide assortiment van muurverven, lakverven, primers en speciale producten. Laat je inspireren door een rijk kleurenpalet en maak je schilderproject tot een succes. Sluit je aan bij talloze tevreden professionals en doe-het-zelvers die al gekozen hebben voor Wijzonol's hoogwaardige verfproducten. Koop nu Wijzonol online en ervaar zelf het verschil!

Nederlands Familiebedrijf sinds 1916

Wijzonol is een Nederlands verfmerk dat al sinds 1916 bestaat en bekend staat om zijn hoogwaardige verfproducten voor zowel professionals als doe-het-zelvers. Het bedrijf, officieel bekend als Van Wijhe Verf, is een familiebedrijf met een rijke geschiedenis en een sterke toewijding aan kwaliteit, duurzaamheid en innovatie.

Productassortiment

Wijzonol biedt een breed scala aan verfproducten voor diverse toepassingen, waaronder:

  • Muurverf: Wijzonol heeft een uitgebreid assortiment muurverven voor binnen- en buitengebruik, beschikbaar in verschillende afwerkingen zoals mat, zijdemat, en satijn. Deze verven zijn geschikt voor diverse oppervlakken, zoals gipsplaten, metselwerk, hout en beton.
  • Lakverf: Het merk biedt een reeks lakverven voor het schilderen van hout, metaal en kunststof oppervlakken. Deze producten zijn verkrijgbaar in zowel watergedragen als oplosmiddelhoudende varianten, en in verschillende glansgraden, zoals hoogglans, zijdeglans en mat.
  • Primers en grondverven: Wijzonol biedt verschillende primers en grondverven die zorgen voor een goede hechting van de afwerklaag en verbeteren de duurzaamheid en bescherming van het verfsysteem. Ze zijn geschikt voor verschillende ondergronden, zoals hout, metaal, kunststof en minerale oppervlakken.
  • Speciale producten: Wijzonol heeft ook speciale verfproducten in hun assortiment, zoals vloerverf, vochtwerende verven, hittebestendige coatings en verf voor specifieke toepassingen, zoals metselwerk en beton.


Kwaliteit en duurzaamheid

Wijzonol streeft ernaar om hoogwaardige en duurzame verfproducten te leveren die een uitstekende dekking, kleurvastheid en langdurige bescherming bieden. Het bedrijf investeert in onderzoek en ontwikkeling om innovatieve en milieuvriendelijke verftechnologieën te ontwikkelen, zoals watergedragen verven en coatings met lage VOS-gehaltes (vluchtige organische stoffen).

Kleurinspiratie en -advies

Wijzonol biedt een uitgebreid kleurenpalet en hulpmiddelen om klanten te helpen bij het kiezen van de juiste kleuren voor hun projecten. Dit omvat kleurwaaiers, kleurtesters, en een online kleurenkiezer waarmee klanten kleuren kunnen selecteren en combineren om de perfecte kleurenschema's voor hun ruimtes te creëren.

Verkooppunten en distributie

Wijzonol-producten zijn verkrijgbaar bij diverse verf- en bouwmaterialenwinkels, evenals bij sommige online retailers. Het merk heeft een uitgebreid distributienetwerk om ervoor te zorgen dat hun producten gemakkelijk toegankelijk zijn voor klanten in Nederland en daarbuiten. Wijzonol streeft ernaar om de producten op een efficiënte en duurzame manier te distribueren om de impact op het milieu te minimaliseren.

> Koop Wijzonol producten Online

Ondersteuning en advies

Wijzonol biedt uitgebreide technische ondersteuning en adviesdiensten om klanten te helpen bij het selecteren van de juiste producten en het toepassen van de beste verftechnieken voor hun specifieke projecten. Dit omvat het verstrekken van gedetailleerde productinformatie, toepassingsrichtlijnen en tips voor oppervlaktevoorbereiding en onderhoud.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid en duurzaamheid

Wijzonol zet zich in voor maatschappelijke verantwoordelijkheid en duurzaamheid. Het bedrijf streeft ernaar om de milieu-impact van zijn producten en processen te minimaliseren en werkt voortdurend aan het verbeteren van de duurzaamheid van zijn verfproducten. Wijzonol maakt bijvoorbeeld gebruik van biobased grondstoffen, waar mogelijk, en streeft naar het verminderen van afval en het verlagen van de CO2-uitstoot in zijn productieprocessen.

Opleiding en training

Wijzonol is betrokken bij de professionele ontwikkeling van schilders en biedt opleidingen en trainingen om de kennis en vaardigheden van vakmensen in de verfindustrie te verbeteren. Het bedrijf organiseert regelmatig workshops, seminars en andere educatieve evenementen om de nieuwste technieken, trends en innovaties in de verfwereld te delen.

Tot slot

Wijzonol is een gerenommeerd Nederlands verfmerk dat bekend staat om zijn hoogwaardige producten, uitgebreide ondersteuning en toewijding aan duurzaamheid en innovatie. Met een breed scala aan verfproducten en kleuropties helpt Wijzonol zowel professionals als doe-het-zelvers om hun schilderprojecten succesvol en duurzaam uit te voeren.


Andere populaire merken zijn: Sikkens, Sigma, Levis, Histor, Flexa, Cetabever, Rambo, Tenco, Hammerite, Fitex, Dulux, Trimetal, Glidden, Sadolin, Cuprinol en Alabastine.

Reacties
Categorieën