Glidden - Geregeld24
Verf en verfproducten
Zo Geregeld
Verf en verfproducten
04/10/2023
2 min
0

Glidden

04/10/2023
2 min
0

Glidden Verf: Kwaliteit, Innovatie en Kleur voor Jouw Schilderprojecten 

Welkom bij dit artikel, waarin we de indrukwekkende wereld van Glidden verf verkennen. Glidden is een toonaangevend verfmerk dat synoniem staat voor kwaliteit, innovatie en een breed scala aan kleuren. Of je nu een professional bent of een enthousiaste doe-het-zelver, Glidden verf helpt je om elk schilderproject om te toveren tot een succesverhaal. Laat je inspireren en ontdek hoe Glidden verf het verschil kan maken in jouw volgende schilderproject!

Het verfmerk Glidden

Glidden is een bekend verfmerk dat al meer dan een eeuw bestaat. Opgericht in 1875 door Frank N. Glidden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een toonaangevend merk in de verfindustrie. Glidden is nu onderdeel van PPG Industries, een wereldwijde leverancier van verf, coatings en gespecialiseerde materialen.

> Vergelijk Glidden verfproducten Online

Productassortiment

Glidden biedt een breed scala aan verfproducten voor diverse toepassingen, waaronder:

Muurverf

Glidden heeft een uitgebreid assortiment muurverven voor binnen- en buitengebruik, beschikbaar in verschillende afwerkingen zoals mat, zijdemat, en satijn. Deze verven zijn geschikt voor diverse oppervlakken, zoals gipsplaten, metselwerk, hout en beton.

Lakverf

Het merk biedt een reeks lakverven voor het schilderen van hout, metaal en kunststof oppervlakken. Deze producten zijn verkrijgbaar in zowel watergedragen als oplosmiddelhoudende varianten en in verschillende glansgraden, zoals hoogglans, zijdeglans en mat.

Primers en grondverven

Glidden biedt verschillende primers en grondverven die zorgen voor een goede hechting van de afwerklaag en verbeteren de duurzaamheid en bescherming van het verfsysteem. Ze zijn geschikt voor verschillende ondergronden, zoals hout, metaal, kunststof en minerale oppervlakken.

Speciale producten

Glidden heeft ook speciale verfproducten in hun assortiment, zoals vloerverf, vochtwerende verven, hittebestendige coatings en verf voor specifieke toepassingen, zoals metselwerk en beton.

Kwaliteit en duurzaamheid

Glidden streeft ernaar om hoogwaardige en duurzame verfproducten te leveren die een uitstekende dekking, kleurvastheid en langdurige bescherming bieden. Het bedrijf investeert in onderzoek en ontwikkeling om innovatieve en milieuvriendelijke verftechnologieën te ontwikkelen, zoals watergedragen verven en coatings met lage VOS-gehaltes (vluchtige organische stoffen).

Kleurinspiratie en -advies

Glidden biedt een uitgebreid kleurenpalet en hulpmiddelen om klanten te helpen bij het kiezen van de juiste kleuren voor hun projecten. Dit omvat kleurwaaiers, kleurtesters, en een online kleurenkiezer waarmee klanten kleuren kunnen selecteren en combineren om de perfecte kleurenschema's voor hun ruimtes te creëren.

Verkooppunten en distributie

Glidden-producten zijn verkrijgbaar bij diverse verf- en bouwmaterialenwinkels, evenals bij sommige online retailers. Het merk heeft een uitgebreid distributienetwerk om ervoor te zorgen dat hun producten gemakkelijk toegankelijk zijn voor klanten in de Verenigde Staten en daarbuiten. Glidden streeft ernaar om de producten op een efficiënte en duurzame manier te distribueren om de impact op het milieu te minimaliseren.

> Koop Glidden verfproducten Online

Ondersteuning en advies

Glidden biedt uitgebreide technische ondersteuning en adviesdiensten om klanten te helpen bij het selecteren van de juiste producten en het toepassen van de beste verftechnieken voor hun specifieke projecten. Dit omvat het verstrekken van gedetailleerde productinformatie, toepassingsrichtlijnen en tips voor oppervlaktevoorbereiding en onderhoud.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid en duurzaamheid

Glidden zet zich in voor maatschappelijke verantwoordelijkheid en duurzaamheid. Het bedrijf streeft ernaar om de milieu-impact van zijn producten en processen te minimaliseren en werkt voortdurend aan het verbeteren van de duurzaamheid van zijn verfproducten. Glidden maakt bijvoorbeeld gebruik van biobased grondstoffen, waar mogelijk, en streeft naar het verminderen van afval en het verlagen van de CO2-uitstoot in zijn productieprocessen.

Opleiding en training

Hoewel Glidden zich voornamelijk richt op de verkoop van verfproducten, kunnen schilders en andere professionals in de verfindustrie profiteren van de educatieve bronnen die PPG Industries aanbiedt, zoals workshops, seminars en andere educatieve evenementen om de nieuwste technieken, trends en innovaties in de verfwereld te delen.

Tot slot

Glidden is een gerenommeerd verfmerk met een lange geschiedenis en een sterke toewijding aan kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. Met een breed scala aan verfproducten en kleuropties helpt Glidden zowel professionals als doe-het-zelvers om hun schilderprojecten succesvol en duurzaam uit te voeren. Het merk blijft zich inzetten voor het ontwikkelen van milieuvriendelijke en hoogwaardige verfproducten die voldoen aan de behoeften van klanten wereldwijd.

> Bekijk en vergelijk Glidden verfproducten Online

Andere populaire merken zijn: Sikkens, Sigma, Levis, Histor, Flexa, Cetabever, Rambo, Tenco, Hammerite, Fitex, Dulux, Trimetal, Sadolin, Cuprinol, Wijzonol en Alabastine.

Reacties
Categorieën