Cuprinol - Geregeld24
Verf en verfproducten
Zo Geregeld
Verf en verfproducten
04/10/2023
2 min
0

Cuprinol

04/10/2023
2 min
0

Bescherm en verfraai je houten oppervlakken met de expertise van Cuprinol! Ontdek in dit artikel hoe dit toonaangevende verfmerk, opgericht in 1934, zich specialiseert in hoogwaardige en milieuvriendelijke houtbeschermingsproducten zoals beitsen, vernissen, houtverven en houtbehandelingen. Leer meer over het uitgebreide productassortiment voor zowel binnen- als buitentoepassingen, de kwaliteit en duurzaamheid van Cuprinol-producten, en de inspirerende kleurenopties die je houtbeschermingsprojecten naar een hoger niveau zullen tillen. 

Krijg ook inzicht in de maatschappelijke verantwoordelijkheid en duurzaamheid van het merk en de beschikbare ondersteuning en adviesdiensten. Ontdek waarom Cuprinol de betrouwbare keuze is voor houtbescherming en geef je houten oppervlakken de zorg die ze verdienen.

> Bekijk Cuprinol verfproducten Online

Het merk Cuprinol

Cuprinol is een toonaangevend verfmerk dat zich specialiseert in houtbeschermingsproducten, waaronder beitsen, vernissen, houtverven en houtbehandelingen. Het merk is opgericht in 1934 en is sindsdien bekend geworden om zijn expertise op het gebied van houtbescherming en het ontwikkelen van innovatieve, hoogwaardige en milieuvriendelijke producten die helpen de levensduur van houten oppervlakken te verlengen.

Productassortiment

Cuprinol biedt een breed scala aan houtbeschermingsproducten voor zowel binnen- als buitentoepassingen, zoals:

Beitsen en vernissen

Deze producten zijn ontworpen om houten oppervlakken te beschermen tegen weersinvloeden, UV-straling, schimmel en houtrot. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, zoals transparant, semi-transparant en dekkend, en kunnen op diverse houtsoorten worden toegepast.

Houtverven

Cuprinol biedt een reeks watergedragen houtverven die geschikt zijn voor het schilderen van houten oppervlakken, zoals schuttingen, tuinmeubilair, dekken en speeltoestellen. Deze verven zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen en bieden langdurige bescherming en kleurvastheid.

Houtbehandelingen

Het merk heeft ook een assortiment houtbehandelingsproducten, zoals houtwormmiddelen, houtrotvullers en vochtwerende middelen, die helpen bij het oplossen van veelvoorkomende houtproblemen en het verlengen van de levensduur van houten constructies.

Kwaliteit en duurzaamheid

Cuprinol streeft ernaar om hoogwaardige en duurzame houtbeschermingsproducten te leveren die een uitstekende bescherming, kleurvastheid en gebruiksgemak bieden. Het bedrijf investeert in onderzoek en ontwikkeling om innovatieve en milieuvriendelijke houtbeschermingstechnologieën te ontwikkelen, zoals watergedragen verven en coatings met lage VOS-gehaltes (vluchtige organische stoffen).

Kleurinspiratie en -advies

Cuprinol biedt een uitgebreid kleurenpalet en hulpmiddelen om klanten te helpen bij het kiezen van de juiste kleuren voor hun houtbeschermingsprojecten. Dit omvat kleurwaaiers, kleurtesters en een online kleurenkiezer waarmee klanten kleuren kunnen selecteren en combineren om de perfecte kleurenschema's voor hun houten oppervlakken te creëren.

Verkooppunten en distributie

Cuprinol-producten zijn verkrijgbaar bij diverse verf- en bouwmaterialenwinkels, evenals bij sommige online retailers. Het merk heeft een uitgebreid distributienetwerk om ervoor te zorgen dat hun producten gemakkelijk toegankelijk zijn voor klanten wereldwijd. Cuprinol streeft ernaar om de producten op een efficiënte en duurzame manier te distribueren om de impact op het milieu te minimaliseren.

> Koop Cuprinol verfproducten Online

Ondersteuning en advies

Cuprinol biedt uitgebreide technische ondersteuning en adviesdiensten om klanten te helpen bij het selecteren van de juiste producten en het toepassen van de beste houtbeschermingstechnieken voor hun specifieke projecten. Dit omvat het verstrekken van gedetailleerde productinformatie, toepassingsrichtlijnen en tips voor oppervlaktevoorbereiding en onderhoud. 

Maatschappelijke verantwoordelijkheid en duurzaamheid

Cuprinol zet zich in voor maatschappelijke verantwoordelijkheid en duurzaamheid. Het bedrijf streeft ernaar om de milieu-impact van zijn producten en processen te minimaliseren en werkt voortdurend aan het verbeteren van de duurzaamheid van zijn houtbeschermingsproducten. Cuprinol maakt bijvoorbeeld gebruik van biobased grondstoffen, waar mogelijk, en streeft naar het verminderen van afval en het verlagen van de CO2-uitstoot in zijn productieprocessen.

Opleiding en training

Cuprinol is betrokken bij de professionele ontwikkeling van vakmensen in de houtbeschermingsindustrie en biedt opleidingen en trainingen om de kennis en vaardigheden van deze professionals te verbeteren. Het bedrijf organiseert regelmatig workshops, seminars en andere educatieve evenementen om de nieuwste technieken, trends en innovaties in de houtbeschermingswereld te delen.

Tot slot

Cuprinol is een gerenommeerd verfmerk dat gespecialiseerd is in houtbeschermingsproducten. Met een breed scala aan hoogwaardige producten en kleuropties helpt Cuprinol zowel professionals als doe-het-zelvers om hun houtbeschermingsprojecten succesvol en duurzaam uit te voeren. De toewijding van het merk aan kwaliteit, innovatie en duurzaamheid maakt het een betrouwbare keuze voor houtbescherming.

> Bekijk en vergelijk Cuprinol verfproducten Online

Andere populaire merken zijn: Sikkens, Sigma, Levis, Histor, Flexa, Cetabever, Rambo, Tenco, Hammerite, Fitex, Dulux, Trimetal, Glidden, Sadolin, Wijzonol en Alabastine.

Reacties
Categorieën