Hammerite - Geregeld24
Verf en verfproducten
Zo Geregeld
Verf en verfproducten
04/09/2023
2 min
0

Hammerite

04/09/2023
2 min
0

Ben je klaar om je metalen oppervlakken een nieuw leven in te blazen en te beschermen tegen roest en corrosie? Stap dan binnen in de wereld van Hammerite, hét internationale verfmerk dat zich exclusief richt op metaalbescherming! 

Ontdek de uitgebreide reeks aan metaalverven, primers, grondverven en roestbehandelingen. Laat je verbazen door de geavanceerde technologieën zoals de DualTech-technologie, die zorgt voor een waterafstotende en roestwerende werking. Of je nu een professional of doe-het-zelver bent, Hammerite biedt dé oplossing voor al je metaalbescherming.

Het verfmerk Hammerite

Hammerite is een bekend internationaal verfmerk dat gespecialiseerd is in metaalbeschermingsproducten. Het merk is opgericht in 1962 en heeft sindsdien een sterke reputatie opgebouwd voor het leveren van hoogwaardige, duurzame en gebruiksvriendelijke producten die speciaal zijn ontworpen voor het beschermen en verfraaien van metalen oppervlakken.

> Bekijk Hammerite verfproducten Online

Productassortiment

Hammerite biedt een breed scala aan producten voor de bescherming en het onderhoud van metaal, waaronder:

Metaalverf

Hammerite staat bekend om zijn lijn van metaalverven die direct op roest aangebracht kunnen worden, zonder dat er eerst een primer nodig is. Deze verf biedt langdurige bescherming en is bestand tegen zowel roest als corrosie. De metaalverven zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en afwerkingen, zoals glad, hamerslag en satijn.

Primers en grondverven

Hammerite biedt ook een reeks primers en grondverven die speciaal zijn ontwikkeld voor metalen oppervlakken. Deze producten zorgen voor een goede hechting van de verf en versterken de bescherming tegen roest en corrosie.

Roestomvormers en behandelingen

Hammerite heeft roestomvormers en andere behandelingen in het assortiment die helpen bij het stoppen en neutraliseren van bestaande roest, waardoor de levensduur van het metaal wordt verlengd.

Innovatie en technologie

Hammerite investeert in onderzoek en ontwikkeling om geavanceerde en innovatieve producten te creëren die voldoen aan de behoeften van de klanten. Een voorbeeld hiervan is hun DualTech-technologie, die zorgt voor zowel een waterafstotende als roestwerende werking, waardoor de bescherming van het metaal wordt geoptimaliseerd.

Toepassingen en doelgroepen

Hammerite-producten zijn geschikt voor een breed scala aan toepassingen, zoals hekwerken, tuinmeubelen, garagedeuren, radiatoren, fietsen en auto-onderdelen. Het merk richt zich op zowel professionele schilders en onderhoudsbedrijven als op doe-het-zelvers die op zoek zijn naar kwaliteitsproducten om hun metalen oppervlakken te beschermen en te verfraaien.

Verkooppunten en distributie

Hammerite-producten zijn verkrijgbaar bij diverse verkooppunten, zoals bouwmarkten, verfspeciaalzaken en online winkels. Het merk heeft een uitgebreid distributienetwerk om ervoor te zorgen dat klanten gemakkelijk toegang hebben tot hun producten.

> Koop Hammerite verfproducten Online

Ondersteuning en advies

Hammerite biedt uitgebreide ondersteuning en advies aan klanten om hen te helpen bij het kiezen van de juiste producten en het toepassen van de beste technieken voor hun specifieke projecten. Dit omvat handleidingen, productinformatiebladen, instructievideo's en tips van experts op hun website en sociale mediakanalen.

Klantenservice en contact

Hammerite hecht veel waarde aan klanttevredenheid en biedt verschillende manieren om contact op te nemen met hun klantenservice. Klanten kunnen telefonisch, via e-mail of sociale media contact opnemen met het bedrijf voor vragen, opmerkingen of technische ondersteuning. Hammerite's deskundige medewerkers staan klaar om klanten te helpen met productkeuzes, toepassingsmethoden en eventuele problemen die zich voordoen tijdens het gebruik van hun producten.

Milieubewustzijn en duurzaamheid

Hammerite is zich bewust van zijn impact op het milieu en streeft ernaar om milieuvriendelijke en duurzame producten en praktijken te promoten. Het bedrijf werkt voortdurend aan het verbeteren van de milieuprestaties van zijn producten, bijvoorbeeld door het verminderen van vluchtige organische stoffen (VOS) en het gebruik van watergedragen technologieën. Hammerite is ook toegewijd aan het minimaliseren van afval en het efficiënt gebruiken van hulpbronnen in zijn productie- en distributieprocessen.

Opleiding en training

Hammerite biedt opleidings- en trainingsmogelijkheden voor professionals en doe-het-zelvers om hun kennis en vaardigheden op het gebied van metaalbescherming en -onderhoud te verbeteren. Dit omvat workshops, seminars, online cursussen en demonstraties, waar deelnemers kunnen leren over de nieuwste producten, technieken en best practices in de industrie.

Samenwerkingen en partnerschappen

Hammerite werkt samen met verschillende partners en organisaties om kennis en ervaring te delen, innovaties te stimuleren en duurzaamheid in de industrie te bevorderen. Dit omvat samenwerkingsverbanden met andere merken, leveranciers, onderzoeksinstellingen en brancheorganisaties.

Tot slot

Hammerite is een toonaangevend merk op het gebied van metaalbescherming, dat een breed scala aan hoogwaardige producten aanbiedt voor zowel professionals als doe-het-zelvers. Met een focus op innovatie, duurzaamheid en klantondersteuning, is Hammerite een betrouwbare keuze voor het beschermen en verfraaien van metalen oppervlakken.

> Vergelijk Hammerite verfproducten Online

Andere populaire merken zijn: Sikkens, Sigma, Levis, Histor, Flexa, Cetabever, Rambo, Tenco, Fitex, Dulux, Trimetal, Glidden, Sadolin, Cuprinol, Wijzonol en Alabastine.

Reacties
Categorieën