Disclaimer Geregeld24

Onze website is met zorg samengesteld waarvan het doel is dat alle informatie klopt en volledig. Ondanks deze zorgvuldigheid kan er altijd ergens een fout ontstaan. Met deze Disclaimer wijzen wij je erop dat we niet aansprakelijk zijn voor de gevolgen van fouten op onze website of onvolledige informatie over een onderwerp, dienst of onderdeel. Dat geldt ook voor vermeldingen en uitspraken die over gezondheid en levensstijl op onze website worden gedaan. Onderzoek altijd zelf de voor- en nadelen en schakel een adviseur in voordat je iets besteld. Op alle artikelen en informatie op deze website is deze disclaimer van toepassing. Aan hetgeen op onze website staat vermeld kunnen geen enkele rechten aan ontleend worden tenzij er sprake is van een getekende overeenkomst tussen Geregeld24 en opdrachtgever.


Werking van onze site

Onze site heeft als doel je van nieuws en informatie te voorzien of diensten aan te bieden van Geregeld24 of haar partners. Is de site "tijdelijk" offline of werkt de site niet naar behoren. Dan zijn wij daarvoor niet aansprakelijk. Dit kan voorkomen wanneer er een storing is, of er een ander internet probleem de oorzaak is. 


Contact

Heb je ons een bericht via één van de contactformulieren, per mail of rechtstreeks aan één van onze partners zullen wij je bericht op tijd verwerken. Mocht dat om welke reden dan ook niet op tijd gedaan worden zijn we hiervoor niet aansprakelijk. Dit geldt voor alle berichten die je ons stuurt. We streven ernaar om elk bericht binnen 24 uur te beantwoorden.


Virussen

Wat betreft virussen versturen we alleen mails die zijn gecontroleerd op virussen maar we kunnen nooit garanderen dat elke mail virusvrij is. Zorg ervoor dat je niet op verdachte links in een mail klikt en zelf over een actuele virusscanner beschikt die jouw mails scant.


Inhoud website en anders

Verwijzen wij op onze site of ergens anders naar andere sites? Dan zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites. Dat geldt eveneens voor verwijzingen naar onze partners of dienstverlening anderzijds.

Ontdek alles op Geregeld24