Over ons - Meindert Zomer - Geregeld24

Over ons

Ik kan er een heel verhaal van maken maar ik houd het kort, mijn passie ligt in het creëren van oplossingen, bedenken van innovatieve ideeën, het spelen met marketingtools, het verbinden van mensen en het ontwikkelen van het mooiste platform van Nederland, Geregeld24. Er staat een hoop te gebeuren en ik kan je vertellen dat de reis nog maar net is begonnen.
Eigenaar Meindert Zomer van Geregeld24

Wie ben ik?

Hoi, ik ben Meindert Zomer en sinds 2010 register makelaar taxateur en eigenaar van Geregeld24. Nadat ik m’n makelaars- en taxateurspak in 2022 aan de wilgen heb gehangen, begon het idee wat in 2013 ontstond weer op te borrelen, maar dan nu heviger dan ooit.

Waarom niet hét platform ontwikkelen waar ik mijn passie, kennis en ervaring kan delen? Ik ben dankbaar dat ik hiervoor de kennis en mogelijkheden heb, maar ik kan het niet alleen! Ik heb jullie als klanten en bedrijven nodig, anders valt er niets te verbinden.

> Bekijk hier alvast onze partnerpagina

Mijn missie en visie

Geregeld24 laten groeien tot het grootste onafhankelijke allround platform van Nederland waarmee we het verschil kunnen maken. Bedrijven zijn op zoek naar nieuwe klanten, en klanten zijn op zoek naar bedrijven, dienstverlening of producten. De verbinding tussen betrouwbare bedrijven en de leukste klanten. Daar ligt onze kracht!


Tot slot

Het lijkt wel alsof de wereld steeds sneller gaat draaien waarbij de tijd steeds kostbaarder wordt. De spanningsboog is 3 seconden en onze tenen groeien zo langzamerhand buiten de schoenen. Steeds meer mensen leven in armoede en kinderen gaan met een lege broodtrommel naar school. De voedselbank draait overuren en een burn-out lijkt vaker regel dan uitzondering te zijn. En laat ik het dan nog maar niet over onze kinderen, kleinkinderen en de woningmarkt hebben.


HALLO, het is 2024!

Respect is soms ver te zoeken omdat we elkaar niet begrijpen of te druk met ons zelf zijn. Laten we vandaag de eerste stap zetten en glimlachen tegen de eerste persoon die we tegenkomen. Laten we de deur openhouden voor de persoon die achter ons naar binnen gaat. Laten we iedereen met respect behandelen ook al zijn ze in onze ogen anders, of delen ze een andere mening. Dat geldt ook voor reacties op onze artikelen, reageren is prima, maar houd het wel netjes!

Laten we samen het verschil maken!

Mooier kan het niet worden!

Gr. Meindert

Wat is Geregeld24?

Geregeld24 is een allesomvattend platform dat zich richt op het bieden van informatie en diensten op verschillende gebieden, variërend van wooninspiratie, verhuizen en makelaardij tot sport, beweging, gezondheid, welzijn, AI en robots, online geld verdienen en nog veel meer. Het platform is ontworpen om particulieren en bedrijven te helpen met hun verschillende behoeften en biedt een breed scala aan oplossingen om aan die behoeften te voldoen.

Als het gaat om wonen en verhuizen, biedt Geregeld24 informatie aan van wooninspiratie en het vinden van de juiste makelaar, tot het kopen of verkopen van een huis en het vinden van de juiste hypotheken en financiering. Ook informatie over een huis kopen of je huis zelf verkopen is op Geregeld24 te vinden. Net zoals een energielabel aanvragen, aansluitingen nutsvoorzieningen of een bouwkundige keuring regelen. Voor mensen die hun huis willen verbouwen, verbeteren, of verduurzamen, biedt Geregeld24 ook praktische tips en adviezen.

Op het gebied van gezondheid en welzijn biedt Geregeld24 informatie over verschillende onderwerpen, waaronder yoga, meditatiesport en beweging, fitness en voeding. Het platform heeft ook een focus op AI en robots en biedt informatie over de nieuwste trends en ontwikkelingen op dit gebied.

Tot slot biedt Geregeld24 ook informatie en tips over online geld verdienen en marketing, evenals informatie over auto's, lifestyle, social media, muziek en andere actuele zaken. Kortom, Geregeld24 is een veelzijdig en handig platform voor iedereen die op zoek is naar informatie en diensten op een breed scala aan gebieden.

Ontdek alles op Geregeld24