Tenco - Geregeld24
Verf en verfproducten
Zo Geregeld
Verf en verfproducten
04/09/2023
2 min
0

Tenco

04/09/2023
2 min
0

Bescherming en onderhoud op zijn best! 

Ben je klaar om jouw materialen te laten stralen en hun levensduur te verlengen? Maak kennis met Tenco, hét Nederlandse verfmerk dat al generaties lang garant staat voor kwaliteit en innovatie! Een uitgebreide reeks beschermings- en onderhoudsproducten voor hout, metaal, steen en kunststof is ontworpen om jouw oppervlakken in topconditie te houden en hun natuurlijke schoonheid te accentueren. Ontdek in dit artikel waarom Tenco al jarenlang dé betrouwbare partner is voor al je beschermings- en onderhoudsbehoeften.

Gespecialiseerd is in beschermings- en onderhoudsproducten

Tenco is een Nederlands verfmerk dat gespecialiseerd is in beschermings- en onderhoudsproducten voor hout, metaal, steen en kunststof. Het merk heeft een lange geschiedenis en een sterke reputatie opgebouwd voor het leveren van kwaliteitsproducten die helpen bij het verlengen van de levensduur en het verbeteren van de uitstraling van diverse oppervlakken.

Passie voor vakmanschap

Bij Tenco combineren ze traditie met vooruitstrevendheid, door passie voor vakmanschap te verenigen met de nieuwste technologieën en duurzame oplossingen. Of je nu een professionele schilder, een onderhoudsbedrijf of een enthousiaste doe-het-zelver bent, zij hebben precies wat je nodig hebt om je project naar een hoger niveau te tillen!

> Bekijk Tenco Verfproducten Online

Productassortiment

Tenco biedt een breed scala aan producten, waaronder:

Houtbeschermingsproducten

Tenco biedt een uitgebreid assortiment producten voor het beschermen en onderhouden van houten oppervlakken, zoals beitsen, lakken, oliën en impregneermiddelen. Deze producten zijn ontworpen om hout te beschermen tegen weersinvloeden, vocht, UV-straling en andere schadelijke factoren, en om de natuurlijke schoonheid van het hout te benadrukken.

Metaalbeschermingsproducten

Tenco heeft een reeks producten voor het beschermen en onderhouden van metalen oppervlakken, zoals roestwerende primers, metaalcoatings en corrosiewerende middelen. Deze producten helpen om corrosie te voorkomen en de levensduur van metalen constructies en objecten te verlengen.

Steen- en betonbescherming

Tenco biedt producten die speciaal zijn ontwikkeld voor het beschermen en onderhouden van steen- en betonnen oppervlakken, zoals waterafstotende middelen, betonverf en steenbeschermers.

Kunststofbescherming 

Tenco heeft ook oplossingen voor het beschermen en onderhouden van kunststof oppervlakken, zoals kunststofreinigers en -coatings.

Innovatie en duurzaamheid

Tenco streeft ernaar om milieuvriendelijke en duurzame producten te ontwikkelen die voldoen aan de hoogste kwaliteits- en prestatienormen. Het bedrijf investeert in onderzoek en ontwikkeling om innovatieve oplossingen te creëren die de levensduur van verschillende materialen verlengen, terwijl ze tegelijkertijd rekening houden met het milieu en de gezondheid van de gebruikers.

Toepassingen en doelgroepen

Tenco-producten zijn geschikt voor een breed scala aan toepassingen, zoals houten schuttingen, tuinmeubelen, kozijnen, boten, daken en vloeren. Het merk richt zich op zowel professionele schilders en onderhoudsbedrijven als op doe-het-zelvers die op zoek zijn naar kwaliteitsproducten voor hun onderhouds- en beschermingsbehoeften.

Verkooppunten en distributie

Tenco-producten zijn verkrijgbaar bij diverse verkooppunten, zoals bouwmarkten, verfspeciaalzaken en online retailers. Het merk heeft een uitgebreid distributienetwerk om ervoor te zorgen dat klanten gemakkelijk toegang hebben tot hun producten.

> Koop Tenco verfproducten Online

Ondersteuning en advies

Tenco is toegewijd aan het bieden van uitgebreide ondersteuning en advies aan klanten om hen te helpen bij het kiezen van de juiste producten en het toepassen van de beste technieken voor hun specifieke projecten. Dit omvat handleidingen, productinformatiebladen, instructievideo's en tips van experts op hun website en sociale mediakanalen. Klanten kunnen ook contact opnemen met het bedrijf voor persoonlijk advies en technische ondersteuning.

Kwaliteitsborging en certificeringen

Tenco streeft ernaar om de hoogste kwaliteitsnormen te handhaven voor zijn producten. Het merk investeert in kwaliteitscontrole en testen om ervoor te zorgen dat hun producten voldoen aan de verwachtingen van de klanten en aan de toepasselijke normen en voorschriften. Tenco beschikt ook over certificeringen en keurmerken die de kwaliteit, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid van hun producten aantonen.

Samenwerkingen en partnerschappen

Tenco werkt samen met verschillende partners en organisaties om kennis en ervaring te delen, innovaties te stimuleren en duurzaamheid in de industrie te bevorderen. Dit omvat samenwerkingsverbanden met andere merken, leveranciers, onderzoeksinstellingen en brancheorganisaties.

Tot slot

Concluderend, Tenco is een gerenommeerd verfmerk dat gespecialiseerd is in beschermings- en onderhoudsproducten voor diverse oppervlakken, zoals hout, metaal, steen en kunststof. Met een breed assortiment aan kwaliteitsproducten, uitstekende ondersteuning en advies, en een focus op innovatie en duurzaamheid, is Tenco een betrouwbare keuze voor zowel professionals als doe-het-zelvers die hun materialen willen beschermen en onderhouden.

> Bekijk en vergelijk verfproducten Online

Andere populaire merken zijn: Sikkens, Sigma, Levis, Histor, Flexa, Cetabever, Rambo,, Hammerite, Fitex, Dulux, Trimetal, Glidden, Sadolin, Cuprinol, Wijzonol en Alabastine.

Reacties
Categorieën