Levis verf - Geregeld24
Verf en verfproducten
Zo Geregeld
Verf en verfproducten
04/08/2023
3 min
0

Levis

04/08/2023
3 min
0

Levis is een toonaangevend Belgisch verfmerk dat al meer dan 180 jaar hoogwaardige verf- en lakproducten produceert voor zowel professionele schilders als doe-het-zelvers. Het merk staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit, duurzaamheid en innovatie in de verfindustrie. Levis is onderdeel van het internationale bedrijf AkzoNobel, een van 's werelds grootste producenten van verven, coatings en specialistische chemicaliën.

Productassortiment

Levis biedt een breed scala aan verfproducten, waaronder muurverven, lakken, primers, beitsen en speciale coatings. Deze producten zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en afwerkingen, geschikt voor diverse toepassingen zoals interieur- en exterieurschilderwerk, houtbescherming, metaalbescherming en meer. Levis biedt oplossingen voor zowel professionals als consumenten, met productlijnen die zijn aangepast aan de specifieke behoeften en voorkeuren van elke doelgroep.

> Bekijk Levis verf Online

Kwaliteit en innovatie

Levis staat bekend om zijn hoogwaardige producten en voortdurende toewijding aan innovatie. Het bedrijf investeert in onderzoek en ontwikkeling om de prestaties en duurzaamheid van zijn producten te verbeteren. Dit heeft geleid tot de introductie van geavanceerde technologieën, zoals watergedragen verf en speciale coatings die bestand zijn tegen schimmel, vocht en andere schadelijke invloeden. Door te focussen op kwaliteit en innovatie zorgt Levis ervoor dat zijn producten aan de hoogste normen voldoen en tegemoetkomen aan de veranderende behoeften van de markt.

Duurzaamheid

Levis is zich bewust van zijn verantwoordelijkheid voor het milieu en streeft ernaar om duurzame en milieuvriendelijke producten te ontwikkelen. Het bedrijf heeft verschillende watergedragen verven geïntroduceerd die minder vluchtige organische stoffen (VOS) bevatten en daardoor minder schadelijk zijn voor het milieu. Bovendien werkt Levis aan het verminderen van de milieubelasting van zijn productieprocessen, zoals het verminderen van afval en energieverbruik.

Kleuradvies en inspiratie

Levis biedt uitgebreide kleuradviezen en inspiratie om klanten te helpen bij het kiezen van de juiste kleuren voor hun projecten. Het bedrijf heeft een reeks kleurencollecties samengesteld die de nieuwste trends en stijlen weerspiegelen, en biedt ook kleuradvies op maat voor specifieke projecten. Klanten kunnen gebruikmaken van de Levis Visualizer-app, waarmee ze verschillende kleuren en afwerkingen kunnen uitproberen op foto's van hun eigen ruimtes.

> Bekijk Levis Verfkleuren Online

Ondersteuning en opleiding

Levis is toegewijd aan het ondersteunen van zijn klanten en biedt professionele begeleiding en training om hen te helpen de beste resultaten te bereiken. Het bedrijf biedt technische ondersteuning en advies voor zowel professionele schilders als doe-het-zelvers, zodat ze de meest geschikte producten en technieken kunnen kiezen voor hun projecten. Daarnaast organiseert Levis regelmatig workshops, seminars en opleidingen om de kennis en vaardigheden van schilders en vakmensen te verbeteren.

Verkooppunten en distributie

Levis-producten zijn verkrijgbaar bij een breed netwerk van verkooppunten en distributeurs, waaronder verfspeciaalzaken, bouwmarkten en online retailers. Dit zorgt ervoor dat klanten gemakkelijk toegang hebben tot het uitgebreide assortiment van het merk en de ondersteuning die ze nodig hebben bij het kiezen en gebruiken van de producten. 

Marketing en communicatie

Levis investeert in marketing en communicatie om zijn merk te promoten en klanten te informeren over zijn producten en diensten. Het bedrijf maakt gebruik van diverse kanalen, zoals televisie, print, online advertenties en sociale media, om een breed publiek te bereiken en zijn boodschap over te brengen. Bovendien organiseert Levis regelmatig evenementen, beurzen en productdemonstraties om zijn klanten op de hoogte te houden van de laatste trends en ontwikkelingen in de verfindustrie.

Samenwerkingen en partnerschappen

Levis werkt samen met andere bedrijven, organisaties en professionals uit de industrie om kennis en expertise te delen. Door middel van partnerschappen en samenwerkingen kan het bedrijf innovatieve oplossingen ontwikkelen en inspelen op de veranderende behoeften van de markt. Deze samenwerkingen kunnen variëren van technische ondersteuning en productontwikkeling tot marketing en distributie. 

Levis Atelier

Levis heeft een uniek concept genaamd Levis Atelier, dat speciaal is ontworpen om klanten te inspireren en te helpen bij het kiezen van de perfecte kleuren en afwerkingen voor hun projecten. In deze fysieke winkels kunnen klanten terecht voor persoonlijk kleuradvies, inspiratie en tips van ervaren kleurprofessionals. Klanten kunnen ook kleurstalen en testpotjes verkrijgen om de kleuren thuis uit te proberen voordat ze een definitieve beslissing nemen.

Sociale verantwoordelijkheid

Levis zet zich in voor maatschappelijke verantwoordelijkheid en ondersteunt verschillende initiatieven en projecten op het gebied van onderwijs, gemeenschapsontwikkeling en milieubescherming. Door middel van donaties, vrijwilligerswerk en samenwerking met lokale organisaties, draagt Levis bij aan het verbeteren van de levenskwaliteit en het bevorderen van duurzame ontwikkeling in de gemeenschappen waarin het bedrijf actief is.

Trendonderzoek en -voorspelling

Levis houdt zich actief bezig met trendonderzoek en -voorspelling om ervoor te zorgen dat zijn producten en kleurencollecties aansluiten bij de nieuwste ontwikkelingen in design, mode en interieur. Het bedrijf werkt samen met trendwatchers, ontwerpers en andere professionals om inzicht te krijgen in opkomende trends en deze te vertalen naar inspirerende kleurenpaletten en producten.

Internationale aanwezigheid

Hoewel Levis een Belgisch merk is, heeft het bedrijf ook een internationale aanwezigheid, met name in Europa. Als onderdeel van AkzoNobel profiteert Levis van de wereldwijde aanwezigheid en expertise van het moederbedrijf, wat helpt bij de uitbreiding naar nieuwe markten en het bereiken van een breder publiek.

Productveiligheid en regelgeving

Levis hecht groot belang aan de veiligheid van zijn producten en voldoet aan alle relevante wet- en regelgeving op het gebied van chemische stoffen, verpakkingen en etikettering. Het bedrijf zorgt ervoor dat zijn producten veilig zijn voor zowel gebruikers als het milieu en werkt nauw samen met regelgevende instanties om aan de nieuwste normen en richtlijnen te voldoen.

Tot slot

Levis is een gerespecteerd verfmerk met een lange geschiedenis van kwaliteit, innovatie en duurzaamheid in de verfindustrie. Het bedrijf biedt een breed scala aan producten voor zowel professionals als consumenten en zet zich in om de best mogelijke ondersteuning en opleiding te bieden. Door te investeren in onderzoek en ontwikkeling, duurzaamheid en klantgerichte oplossingen, heeft Levis een sterke reputatie opgebouwd als een betrouwbaar en toonaangevend merk in de verf- en coatingsmarkt.

> Koop Levis verf Online

Andere populaire merken zijn: Sikkens, Sigma, Histor, Flexa, Cetabever, Rambo, Tenco, Hammerite, Fitex, Dulux, Trimetal, Glidden, Sadolin, Cuprinol, Wijzonol en Alabastine.

Reacties
Categorieën