Dulux - Geregeld24
Verf en verfproducten
Zo Geregeld
Verf en verfproducten
04/10/2023
2 min
0

Dulux

04/10/2023
2 min
0

Dulux verf: Overweeg eens het verfmerk dat kwaliteit, kleur en duurzaamheid samenbrengt. Ontdek in dit artikel alles wat je moet weten over Dulux. Leer meer over hun indrukwekkende assortiment van producten, kleurinspiratie en toewijding aan duurzaamheid. Of je nu een professionele schilder bent of een doe-het-zelver, Dulux heeft de perfecte verfoplossing voor jouw volgende project.

Het verfmerk Dulux

Dulux is een internationaal bekend verfmerk dat onderdeel is van AkzoNobel, een wereldleider op het gebied van verven en coatings. Dulux staat bekend om zijn hoogwaardige verfproducten en is verkrijgbaar in meer dan 80 landen wereldwijd. Het merk biedt een breed scala aan verfproducten en kleuren voor zowel binnen- als buitentoepassingen, geschikt voor professionele schilders en doe-het-zelvers.

> Bekijk Dulux verfproducten Online

Productassortiment

Dulux biedt een uitgebreid assortiment aan verfproducten in verschillende categorieën:

Muurverf

Dulux heeft een ruime keuze aan muurverven voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Deze verfproducten zijn verkrijgbaar in diverse afwerkingen, zoals mat, zijdeglans, en hoogglans, en zijn geschikt voor verschillende ondergronden, zoals metselwerk, pleisterwerk, beton, en gipsplaten.

Lakverf

Dulux biedt een breed scala aan lakverven voor hout, metaal, en kunststof oppervlakken. Deze lakken zijn verkrijgbaar in zowel watergedragen als oplosmiddelhoudende varianten en in verschillende glansgraden, zoals hoogglans, zijdeglans, en mat.

Primers en grondverven

Dulux biedt diverse primers en grondverven voor verschillende ondergronden, zoals hout, metaal, kunststof, en minerale ondergronden. Deze producten zorgen voor een goede hechting van de afwerklaag en verbeteren de duurzaamheid en bescherming van het verfsysteem.

Speciale producten

Dulux biedt ook speciale verfproducten aan, zoals vochtwerende verven, hittebestendige coatings, en verf voor specifieke toepassingen, zoals vloeren, radiatoren, en zwembaden.

Kleurinspiratie en -advies

Dulux staat bekend om zijn uitgebreide kleurenpalet en innovatieve kleurentrends. Het bedrijf biedt diverse hulpmiddelen en diensten om klanten te helpen bij het kiezen van de juiste kleuren voor hun project, zoals kleurwaaiers, kleurtesters, en online kleuradvies. Dulux heeft ook een populaire Color of the Year-campagne, waarin elk jaar een nieuwe trendkleur wordt gepresenteerd.

Kwaliteit en duurzaamheid

Dulux streeft ernaar om hoogwaardige en duurzame verfproducten te leveren die lang meegaan en een uitstekende dekking bieden. Het bedrijf investeert in onderzoek en ontwikkeling om innovatieve en milieuvriendelijke verftechnologieën te ontwikkelen, zoals watergedragen verven en coatings met lage VOS-gehaltes (vluchtige organische stoffen).

Verkooppunten en distributie

Dulux-producten zijn verkrijgbaar bij diverse verkooppunten, waaronder verfspeciaalzaken, bouwmarkten, en online winkels. Het bedrijf heeft een uitgebreid distributienetwerk om ervoor te zorgen dat hun producten gemakkelijk toegankelijk zijn voor klanten over de hele wereld.

> Koop Dulux verfproducten Online

Klantenondersteuning en advies

Dulux biedt uitstekende klantenondersteuning en professioneel advies aan zowel professionele schilders als doe-het-zelvers. Het bedrijf heeft een team van technische experts en kleuradviseurs die klanten kunnen helpen met productkeuze, kleurselectie en toepassingstechnieken. Klanten kunnen contact opnemen met Dulux via telefoon, e-mail of sociale media voor advies en ondersteuning.

Opleiding en training

Dulux biedt opleidings- en trainingsmogelijkheden voor zowel professionele schilders als doe-het-zelvers om hun kennis en vaardigheden op het gebied van verf en verftechnieken te verbeteren. Dit omvat workshops, seminars, online cursussen en demonstraties waar deelnemers kunnen leren over de nieuwste producten, technieken en best practices in de industrie.

Duurzaamheid en milieubewustzijn

Dulux is zich bewust van zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid en zet zich in voor duurzaamheid en milieubescherming. Het bedrijf streeft ernaar om zijn ecologische voetafdruk te minimaliseren en werkt aan het verduurzamen van zijn productie- en logistieke processen. Dit omvat het gebruik van milieuvriendelijke grondstoffen, het verminderen van afval en het bevorderen van energie-efficiëntie in hun faciliteiten. 

Samenwerkingen en partnerschappen

Dulux werkt samen met verschillende partners en organisaties om kennis en ervaring te delen, innovaties te stimuleren en duurzaamheid in de verfindustrie te bevorderen. Dit omvat samenwerkingsverbanden met andere merken, leveranciers, onderzoeksinstellingen en brancheorganisaties.

Tot slot

Dulux is een gerenommeerd verfmerk dat bekend staat om zijn kwalitatief hoogwaardige producten, uitgebreide kleurenpalet en toewijding aan duurzaamheid en innovatie. Met een breed scala aan verfproducten en ondersteunende diensten is Dulux een uitstekende keuze voor zowel professionele schilders als doe-het-zelvers die op zoek zijn naar betrouwbare en duurzame verfoplossingen.

> Bekijk en vergelijk Dulux verfproducten Online

Andere populaire merken zijn: Sikkens, Sigma, Levis, Histor, Flexa, Cetabever, Rambo, Tenco, Hammerite, Fitex, Trimetal, Glidden, Sadolin, Cuprinol, Wijzonol en Alabastine.

Reacties
Categorieën