Sigma - Geregeld24
Verf en verfproducten
Zo Geregeld
Verf en verfproducten
04/09/2023
2 min
0

Sigma

04/09/2023
2 min
0

Sigma verf: De ultieme keuze voor kwaliteit, innovatie en duurzaamheid! 

Duik in de wereld van Sigma en laat je betoveren door onze hoogwaardige verfproducten en coatings voor zowel professionele schilders als doe-het-zelvers! Met meer dan 300 jaar ervaring en passie voor verf, zijn zij dé betrouwbare partner voor al jouw schilderprojecten.

Ontdek hier het uitgebreide productassortiment, van muurverf tot lakverf en van primers tot speciale producten, en ervaar de uitzonderlijke kwaliteit en duurzaamheid van Sigma producten. Laat je inspireren door de perfecte kleurencombinaties voor jouw projecten.

Het merk Sigma

Sigma Coatings is een toonaangevend Nederlands verfmerk dat bekend staat om zijn hoogwaardige verfproducten en coatings voor zowel professionele schilders als doe-het-zelvers. Het bedrijf werd opgericht in 1722 en maakt nu deel uit van de internationale PPG Industries groep, een wereldleider op het gebied van coatings en speciaalchemie. Sigma Coatings is toegewijd aan het leveren van kwaliteitsproducten, innovatie en uitstekende klantenservice.

> Bekijk hier Sigma verfproducten Online

Productassortiment

Sigma Coatings biedt een breed scala aan verfproducten voor diverse toepassingen, waaronder:

Muurverf

Sigma heeft een uitgebreid assortiment muurverven voor binnen- en buitengebruik, beschikbaar in verschillende afwerkingen zoals mat, zijdemat en satijn. Deze verven zijn geschikt voor diverse oppervlakken, zoals gipsplaten, metselwerk, hout en beton.

Lakverf

Het merk biedt een reeks lakverven voor het schilderen van hout, metaal en kunststof oppervlakken. Deze producten zijn verkrijgbaar in zowel watergedragen als oplosmiddelhoudende varianten, en in verschillende glansgraden, zoals hoogglans, zijdeglans en mat.

Primers en grondverven

Sigma biedt verschillende primers en grondverven die zorgen voor een goede hechting van de afwerklaag en verbeteren de duurzaamheid en bescherming van het verfsysteem. Ze zijn geschikt voor verschillende ondergronden, zoals hout, metaal, kunststof en minerale oppervlakken.

Speciale producten

Sigma heeft ook speciale verfproducten in hun assortiment, zoals vloerverf, vochtwerende verven, hittebestendige coatings en verf voor specifieke toepassingen, zoals metselwerk en beton.

Kwaliteit en innovatie

Sigma Coatings streeft ernaar om hoogwaardige en duurzame verfproducten te leveren die een uitstekende dekking, kleurvastheid en langdurige bescherming bieden. Het bedrijf investeert in onderzoek en ontwikkeling om innovatieve en milieuvriendelijke verftechnologieën te ontwikkelen, zoals watergedragen verven en coatings met lage VOS-gehaltes (vluchtige organische stoffen).

Kleurinspiratie en -advies

Sigma Coatings biedt een uitgebreid kleurenpalet en hulpmiddelen om klanten te helpen bij het kiezen van de juiste kleuren voor hun projecten. Dit omvat kleurwaaiers, kleurtesters, en een online kleurenkiezer waarmee klanten kleuren kunnen selecteren en combineren om de perfecte kleurenschema's voor hun ruimtes te creëren.

Verkooppunten en distributie

Sigma-producten zijn verkrijgbaar bij diverse verf- en bouwmaterialenwinkels, evenals bij sommige online retailers. Het merk heeft een uitgebreid distributienetwerk om ervoor te zorgen dat hun producten gemakkelijk toegankelijk zijn voor klanten in Nederland en internationaal. Sigma Coatings streeft ernaar om de producten op een efficiënte en duurzame manier te distribueren om de impact op het milieu te minimaliseren.

> Koop hier Sigma verfproducten Online

Ondersteuning en advies

Sigma Coatings biedt uitgebreide technische ondersteuning en adviesdiensten om klanten te helpen bij het selecteren van de juiste producten en het toepassen van de beste verftechnieken voor hun specifieke projecten. Dit omvat het verstrekken van gedetailleerde productinformatie, toepassingsrichtlijnen en tips voor oppervlaktevoorbereiding en onderhoud.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid en duurzaamheid

Sigma Coatings zet zich in voor maatschappelijke verantwoordelijkheid en duurzaamheid. Het bedrijf streeft ernaar om de milieu-impact van zijn producten en processen te minimaliseren en werkt voortdurend aan het verbeteren van de duurzaamheid van zijn verfproducten. Sigma Coatings maakt bijvoorbeeld gebruik van biobased grondstoffen, waar mogelijk, en streeft naar het verminderen van afval en het verlagen van de CO2-uitstoot in zijn productieprocessen.

Opleiding en training

Sigma Coatings is betrokken bij de professionele ontwikkeling van schilders en biedt opleidingen en trainingen om de kennis en vaardigheden van vakmensen in de verfindustrie te verbeteren. Het bedrijf organiseert regelmatig workshops, seminars en andere educatieve evenementen om de nieuwste technieken, trends en innovaties in de verfwereld te delen.

> Vergelijk hier alle Verfproducten Online

Tot slot

Sigma Coatings is een gerenommeerd Nederlands verfmerk dat bekend staat om zijn hoogwaardige producten, uitgebreide ondersteuning en toewijding aan duurzaamheid en innovatie. Met een breed scala aan verfproducten en kleuropties helpt Sigma Coatings zowel professionals als doe-het-zelvers om hun schilderprojecten succesvol en duurzaam uit te voeren.

Andere populaire merken zijn: Sikkens, Levis, Histor, Flexa, Cetabever, Rambo, Tenco, Hammerite, Fitex, Dulux, Trimetal, Glidden, Sadolin, Cuprinol, Wijzonol en Alabastine.

Reacties
Categorieën