Histor - Geregeld24
Verf en verfproducten
Zo Geregeld
Verf en verfproducten
04/08/2023
3 min
0

Histor

04/08/2023
3 min
0

Histor is een toonaangevend Nederlands verfmerk dat bekendstaat om zijn kwalitatieve producten en uitgebreide kleurenassortiment. Het merk werd opgericht in 1949 en heeft sindsdien een sterke reputatie opgebouwd in zowel de professionele schildersbranche als onder doe-het-zelvers. Histor is onderdeel van PPG Industries, een wereldwijd opererend bedrijf dat gespecialiseerd is in verf, coatings en andere gespecialiseerde materialen.

Productaanbod

Histor biedt een breed scala aan producten voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Het assortiment omvat muurverf, lakken, primers, beitsen en speciale effectverven. Histor verf is ontworpen om een langdurige, duurzame afwerking te bieden met een uitstekende dekking en kleurvastheid. Daarnaast biedt het merk ook diverse gereedschappen en accessoires, zoals kwasten, rollers en afplaktape, om klanten te helpen bij het aanbrengen van de verf.

> Bekijk Histor Verf Online

Kleurenassortiment

Histor staat bekend om zijn uitgebreide kleurenassortiment, dat honderden kleuren bevat die geschikt zijn voor uiteenlopende toepassingen en stijlen. Het merk biedt zowel kant-en-klare kleuren als mengverven, waarmee klanten hun eigen unieke kleuren kunnen creëren. Bovendien ontwikkelt Histor regelmatig nieuwe kleurencollecties en trendkleuren, geïnspireerd op de laatste ontwikkelingen in mode, design en interieur.

Vining Ivy kleur van het jaar 2023

Histor Vining Ivy 2023

Kwaliteit en innovatie

Histor streeft voortdurend naar kwaliteit en innovatie in zijn producten. Het bedrijf investeert in onderzoek en ontwikkeling om nieuwe formules en technologieën te ontdekken die de prestaties, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid van zijn verf verbeteren. Zo heeft Histor bijvoorbeeld watergedragen verven ontwikkeld die minder milieubelastend zijn dan traditionele oplosmiddelhoudende verven.

Duurzaamheid

Histor zet zich in voor duurzaamheid en werkt aan het verminderen van zijn ecologische voetafdruk. Het bedrijf streeft ernaar om milieuvriendelijke producten en productiemethoden te ontwikkelen en werkt samen met leveranciers en partners om verantwoorde en duurzame oplossingen te implementeren. Dit omvat onder meer het gebruik van gerecyclede verpakkingen, het verminderen van afval en het bevorderen van energie-efficiënte productieprocessen.

Verkooppunten en distributie

Histor-producten zijn verkrijgbaar bij een breed netwerk van verkooppunten en distributeurs, waaronder verfspeciaalzaken, bouwmarkten en online retailers. Dit zorgt ervoor dat klanten gemakkelijk toegang hebben tot het uitgebreide assortiment van het merk en de ondersteuning die ze nodig hebben bij het kiezen en gebruiken van de producten.

> Koop Histor Verf Online

Marketing en communicatie

Histor investeert in marketing en communicatie om zijn merk te promoten en klanten te informeren over zijn producten en diensten. Het bedrijf maakt gebruik van verschillende marketingkanalen, waaronder sociale media, online advertenties, printadvertenties, en samenwerkingen met influencers en interieurontwerpers. Door middel van deze kanalen deelt Histor inspirerende ideeën, tips en adviezen om klanten te helpen bij het kiezen van de juiste kleuren en producten voor hun projecten.

Klantenondersteuning en advies

Histor biedt uitgebreide klantenondersteuning en advies om klanten te helpen bij het kiezen en toepassen van de juiste verfproducten. Dit omvat onder meer technische informatie en specificaties, stapsgewijze handleidingen, en kleuradvies. Klanten kunnen ook contact opnemen met de klantenservice van Histor voor persoonlijke ondersteuning en advies op maat.

Samenwerkingen en partnerschappen

Histor werkt samen met andere bedrijven en organisaties in de verf- en interieurbranche om gezamenlijke projecten te ontwikkelen, kennis uit te wisselen en elkaar te ondersteunen bij het bevorderen van kwaliteit en innovatie. Dit kan variëren van samenwerkingen met ontwerpers en architecten tot partnerships met onderwijsinstellingen en onderzoekscentra.

Opleiding en training

Histor is betrokken bij het opleiden en trainen van professionals in de verf- en interieurbranche. Het bedrijf biedt trainingen en workshops aan schilders, interieurontwerpers en andere professionals om hun kennis en vaardigheden op het gebied van verftechnieken, kleurenleer en trends te verbeteren. Daarnaast werkt Histor samen met onderwijsinstellingen om jong talent te stimuleren en bij te dragen aan de ontwikkeling van de branche.

Maatschappelijke betrokkenheid

Histor is zich bewust van zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid en zet zich in voor verschillende initiatieven en projecten die gericht zijn op het verbeteren van de leefomgeving en het ondersteunen van kwetsbare groepen. Dit kan variëren van het doneren van verf aan lokale gemeenschapsprojecten tot het ondersteunen van goede doelen en het sponsoren van culturele en educatieve evenementen.

Tot slot

Histor is een gerenommeerd verfmerk dat zich onderscheidt door zijn kwaliteit, innovatie, duurzaamheid en klantgerichte benadering. Het bedrijf biedt een breed scala aan producten en diensten om aan de behoeften van zowel professionals als consumenten te voldoen en blijft zich inzetten voor het verbeteren van zijn producten en het ondersteunen van zijn klanten.

> Bekijk Histor Verfkleuren Online

Andere populaire merken zijn: Sikkens, Sigma, Levis, Flexa, Cetabever, Rambo, Tenco, Hammerite, Fitex, Dulux, Trimetal, Glidden, Sadolin, Cuprinol, Wijzonol en Alabastine.

Reacties
Categorieën