Zaterdag 1 april 2023 Landelijke NVM Open Huizendag
07 februari 2023 

Zaterdag 1 april 2023 Landelijke NVM Open Huizendag

Op zaterdag 1 april vindt er weer de landelijke NVM open huizendag plaats. Dankzij het lage aanbod koophuizen van de afgelopen jaren kon je als makelaar stellen dat de open huizendag naar de achtergrond was verdwenen. Huizen werden toch wel verkocht en nieuw aanwas huizen was belangrijker dan promotie voor de huizen. daar lijkt nu langzaam een einde aan te komen.

Kijken zonder afspraak

Tijdens de open huizendag geven verkopers potentiële kopers de mogelijkheid om hun huis vrijblijvend en zonder afspraak te bezichtigen. De open huizendag vindt plaats op zaterdag tussen 11:00 en 15:00 uur. Als koper kun je hiermee in korte tijd meerdere woningen zonder afspraak bekijken. Als verkoper bied je hiermee de woning aan een breder publiek aan.

Reserveer deze datum alvast in je agenda!

> Bekijk hier ook de onmisbare categorie WONEN!

Bouwkundige keuring nodig? > Klik dan hier


Over de schrijver
Mijn naam is Meindert Zomer, register makelaar taxateur en eigenaar van Geregeld24. Geregeld24 is hét platform voor consument en bedrijf. Allerlei dagelijkse zaken en informatie is hier te vinden op het gebied van economie, makelaardij, verhuizen, artificial intelligence, robots, muziek en nog veel meer! Voel je vrij om een reactie te plaatsen maar houd het wel netjes.
Reactie plaatsen