Wat kost het huis van Max Verstappen? - Geregeld24
Wooninspiratie
Zo Geregeld
Wooninspiratie
02/14/2023
1 min
0

Wat kost het huis van Max Verstappen?

02/14/2023
1 min
0

Max Verstappen is een Nederlandse autocoureur die momenteel uitkomt in de Formule 1 voor Red Bull Racing. Hij werd geboren op 30 september 1997 in Hasselt, België, als zoon van voormalig Formule 1-coureur Jos Verstappen. Max begon op jonge leeftijd met karten en maakte in 2014 op 16-jarige leeftijd zijn debuut in de autosport in de Formule 3.

Uitzicht huis Max Verstappen Monaco.

Debuut in Formule 1

In 2015 maakte Verstappen op 17-jarige leeftijd zijn debuut in de Formule 1 voor het team van Toro Rosso, waar hij meteen opviel met zijn spectaculaire inhaalacties en snelheid. Na een half seizoen werd hij al overgeplaatst naar het topteam van Red Bull Racing, waar hij in 2016 zijn eerste Grand Prix won. Inmiddels heeft hij meerdere overwinningen en podiumplaatsen behaald en strijdt hij elk seizoen mee om het kampioenschap.

Huis Max Verstappen in Monaco.

Meest getalenteerde coureurs uit zijn generatie

Max Verstappen staat bekend om zijn agressieve rijstijl en zijn vermogen om het maximale uit zijn auto te halen. Hij is een van de meest getalenteerde coureurs van zijn generatie en wordt gezien als een potentiële toekomstige wereldkampioen in de Formule 1.

Binnenzijde huis Max verstappen Monaco.

Wat kost dat mooie stulpje van Max?

Volgens schattingen zou het mooie stulpje van Max in Monaco meer dan 16 miljoen euro hebben gekost maar niemand laat hierover het achterste van z'n tong zien.

Nog even wat trotse feitjes over Max op een rij

  • Eerste Nederlander met een pole-position (Hongarije 2019)
  • Eerste Nederlander aan de leiding van het WK (Monaco 2021)
  • Eerste Nederlander met een F1-wereldtitel (Abu Dhabi 2021)
  • Eerste Nederlander met twee F1-wereldtitels (Japan 2022)
  • Meeste overwinningen in één F1-seizoen (15 zeges in 2022)
  • Meeste punten in één F1-seizoen (454 punten in 2022)

Disclaimer

Als Formule 1 fan mag dit artikel natuurlijk niet ontbreken op Geregeld24. De rechten van alle materialen in deze video behoren toe aan hun respectievelijke eigenaars en zijn verzameld via Instagram en YouTube. Dit artikel is alleen bedoeld voor inspiratie en entertainment doeleinden.

Reacties
Categorieën