Bericht van de auteur Geregeld24
11 februari 2023 

Bericht van de auteur Geregeld24

De eerste mijlpaal is behaald met als doelstelling 100 waardevolle Blogartikelen te schrijven. En dat is met dit artikel gelukt. Mijn doelstelling is waarde te creëren voor de lezer. Ook al snap ik dat er over verschillende onderwerpen nog veel meer is te vertellen gebruik ik veelal mijn eigen kennis en ervaringen op het gebied van wonen, makelaardij, muziek en artificial intelligence.

Brede interesse

Mijn interesses zijn erg breed en dit platform zorgt ervoor dat ik over allerlei onderwerpen kan schrijven. Het lijkt alsof er een nieuwe wereld voor me is opengegaan en ik me niet meer beperkt voel om over één onderwerp te schrijven. Marketingexperts adviseren om me te richten op één onderwerp of categorie maar ik ben heerlijk eigenwijs en volg m'n hart.

Mijn hobby's  

Dit platform geeft me ook de mogelijkheid om over m'n hobby's te schrijven. Uitdiepingen hiervan zul je vast en zeker de komende jaren op dit platform tegenkomen. Zo is muziek, synthesizers, studio's en piano's één van de onderwerpen waar ik me helemaal in kan verliezen. Naast de liefde voor muziek ligt m'n hart in de makelaardij maar dat heb je waarschijnlijk al wel gemerkt. Ik kan er uren en dagen over schrijven en bij elk artikel "popt" er weer een nieuw idee op.

Terug naar Geregeld24

Voel je vrij om een reactie op één van mijn artikelen te geven maar houd het wel netjes en respectvol. Mocht je meer willen weten over een gerelateerd onderwerp aan Geregeld24? Stuur me dan even een bericht via het contactformulier en ik zal kijken of ik er iets mee kan.

Gr. Meindert

Over de schrijver
Mijn naam is Meindert Zomer, register makelaar taxateur en eigenaar van Geregeld24. Geregeld24 is hét platform voor consument en bedrijf. Allerlei dagelijkse zaken en informatie is hier te vinden op het gebied van economie, makelaardij, verhuizen, artificial intelligence, robots, muziek en nog veel meer! Voel je vrij om een reactie te plaatsen maar houd het wel netjes.
Reactie plaatsen