Waar kan ik goedkoop gereedschap kopen [TIP] - Geregeld24
Verbouwen en verbeteren
Zo Geregeld
Verbouwen en verbeteren
02/11/2023
1 min
0

Waar kan ik goedkoop gereedschap kopen [TIP]

02/11/2023
1 min
0

Waar de een er niets mee heeft is de ander gek op gereedschap. Hoe je het ook wendt of keert. We hebben allemaal wel wat gereedschap nodig. Ook al is het voor iemand anders die de klusjes voor ons uitvoert. 

Gereedschapskist vol gereedschap

Ik ben vroeger als elektricien begonnen en één van de eerste dingen waar ik tegen aanliep was de aanschaf van een gereedschapskist met gereedschap. In mijn ogen was gereedschap toen duur maar kwaliteit schroevendraaiers en tangen waren nou eenmaal een vereiste voor de veiligheid. Daarnaast zou ik het gereedschap elke dag intensief gaan gebruiken en de keuze was al snel gemaakt. Een flinke investering dus.

De hobbyist

Als hobbyist is kwaliteitsgereedschap natuurlijk fantastisch maar wanneer en hoe vaak gebruik je het? Zo heb ik ooit een goedkope klopboormachine gekocht die ik nog regelmatig gebruik. Gereedschap hoeft dan ook niet altijd duur te zijn.

 Kringloopwinkels "The place to be"

Zoals je misschien wel in een ander artikel hebt gelezen ben ik gek op kringloopwinkels. En laten we daar nou vaak gereedschap vinden. Volle bakken met schroevendraaiers en tangen maar ook elektrisch gereedschap. En dat tegen enorme lage prijzen. Voor een paar tientjes heb je al vaak een hele tas vol. Keuze genoeg maar je moet wel alles even testen voordat je hebt koopt.

Goedkoop gereedschap aangeboden

Bij kringloopwinkels worden vaak spullen aangeboden van mensen die zijn overleden of kleiner gaan wonen. Dat geldt dus ook voor gereedschap. Ook ontruimingsbedrijven komen schuren vol met gereedschap tegen die vaak bij een kringloopwinkel terechtkomen. Doe daar je voordeel mee. 

Tot slot

Dus ben je op zoek naar goedkoop gereedschap? Overweeg dan eens een kringloopwinkel binnen te stappen om te kijken of hetgeen je zoekt daar voor een prikkie te koop is.

Reacties
Categorieën