Zomer Makelaars Zwolle

Zomer Makelaars Zwolle

"Omdat het om mensen gaat, niet om stenen!"

Beste service

Integere dienstverlening en persoonlijke benadering.

Snel geregeld

Binnen korte tijd contact om je wensen te bespreken.

Onafhankelijk

Eerlijk, discreet en volledig onafhankelijk van derden.

Makelaar Lonny Pol

Makelaar Lonny

Ik ben er trots op om persoonlijke en transparante diensten aan te bieden aan mijn klanten. Ik geloof in open en eerlijke communicatie en zorg voor een veilige verkoop voor zowel verkopers als kopers.

Mijn doel is om het beste resultaat te behalen voor mijn klanten en ik ben blij dat ik uitstekende beoordelingen ontvang voor mijn enthousiaste werk. Met jarenlange ervaring in de vastgoedmarkt in Zwolle, heb ik de kennis en expertise om ook jou te helpen bij elke stap in het aan- en/of  verkoopproces.

Zullen we binnenkort kennismaken?

Gratis waardebepaling